Lisa Lindström

Lisa Lindström är en av Sveriges starkaste röster för ett nyskapande affärsliv och ledarskap i ett naturligt kretslopp med samhället. Allt med design som drivkraft.

Som grundare av designbyrån Doberman med kontor i Stockholm och New York är hon en flitigt anlitad konsult av ledande svenska och internationella företag. Under ledning av Lisa har Doberman flertalet gånger inte bara utsetts till Sveriges bästa inom sin bransch, utan också till Sveriges bästa arbetsplats och ett av Sveriges mest innovativa företag. Med oortodoxa metoder för innovation och ett nytt sätt att se på både medarbetarupplevelsen och kundupplevelsen har hon belyst helt nya vägar att ta sig an förändringsprocesser i företag.

Lisa har utnämnts till en av framtidens kvinnliga ledare och mottagit Kungliga Patriotiska Sällskapets näringslivsmedalj. Hon har även varit industrirådgivare till regeringen och är idag, vid sidan av sin roll som VD för Doberman, styrelseordförande för Utbildningsradion.

Lisa föreläser om innovation, digital transformation, design och nyskapande ledarskap för förändring. Eller med andra ord om att våga, vilja och kunna ta sig an nya utmaningar i en föränderlig värld.

Håll dig uppdaterad!

Signa upp dig via vårt webbformulär och följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om vad som händer.