Karin Billsten

Idag arbetar jag som Skolchef inom privat vuxenutbildningen. Har jobbat inom vux i snart 10 år. Började som sfi-lärare och jag säger bara wow – det bästa jag gjort! Utbildade mig till rektor har genom åren arbetat på och startat upp ett flertal skolor. Majoriteten av våra elever idag kommer från andra länder och pluggar svenska och olika yrkesutbildningar, t.ex. till undersköterska eller barnskötare. Älskar det jag gör och känner att jag vill bidra mer – bidra till att skapa en vardag för människor där de gör medvetna val med glädje. Val som innebär att de tar del av all sin kapacitet och ser sina möjligheter – och – att alla kan äga och skapa de resultat de önskar.

Under våren 2018 arbetade jag som volontär med flyktingarna på den grekiska ön Lesvos. Ett uppdrag som gav mervärde och också flera insikter jag bär med mig idag.

Min starkaste drivkraft är att se, och kunna bidra till andras växande. Genom det utvecklas även jag och lär hela tiden nytt. Det här med att omge mig med positiva energier är helt underbart och inspirerande – som att vara del i Bygg broar. Är supernyfiken på andra och älskar att skapa relationer och connecta människor med varandra. Tillsammans gör vi gott för andra!

För mig är det en ära att få vara ambassadör i Bygg broar. Efter mitt första möte med Leila kändes det som att en helt ny värld hade öppnat sig.

Håll dig uppdaterad!

Signa upp dig via vårt webbformulär och följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om vad som händer.