Johan Holmsäter

Johan är initiativtagare till och grundare av Friskis & Svettis som idag är Sveriges största idrottsförening med mer än en halv miljon medlemmar och med verksamhet i Helsingfors, Köpenhamn, London och Paris. Med sin idé om att skapa öppna sociala kontaktytor som skulle få människor att växa med hjälp sitt budskap om ”Rörelseglädje för alla”, utvecklade, byggde han grundfundamentet och ledde föreningen 1978–1986 med tanken att skapa en brygga mellan friskvård och sjukvård där människor av egen kraft skulle kunna nå ökat välbefinnande och bättre hälsa.

Idag är Johan entreprenör med fokus på företagshälsovård, rehab och friskvård. Han har varit krönikör i Dagens Industri och tidningen Chef och han har även skrivit en rad böcker.

– Jag deltar i det här eventet för jag tror och vet att när människor i mångfald möts så öppnas och skapas nya världar som bidrar till en ökad förståelse mellan människor från olika generationer och bakgrund. Det skapar förutsättningar får att skapa och stärka en värld med individer i balans, harmoni, välstånd, kärlek och välbefinnande. Jag vill gärna bidra med att mitt budskap ”Lev Skönare” för att se hur vi med det goda kan överbringa det sämre till en hållbar tillvaro för de kommande generationerna.

Håll dig uppdaterad!

Signa upp dig via vårt webbformulär och följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om vad som händer.