Jana Söderberg

Jana Söderberg är föreläsare, inspiratör och kommunikationstränare med förmågan att sätta fingret på den ömma punkten. Hon talar om ämnen som motivation, neuroledarskap och neurokommunikation och visar hur du kan leva hållbart som människa. Med en blandning av vetenskapliga fakta, konkreta verktyg, insiktsgivande upplevelser och finurlig humor får publiken med sig mer än bara en påfyllning av kunskap. 

Med en uppväxt i det forna Östtyskland och en gedigen bakgrund som psykoterapeut, civilekonom och idrottare i bland annat Sverige, Tyskland och USA har hon skaffat sig en bred kunskap när det gäller personlig utveckling.

Vi talar ofta om hållbarhet när det handlar om miljö eller organisation, men hur är det med individens hållbarhet? Hur ska vi orka med den snabba takt vi lever i?

Jana förklarar begreppet “personlig hållbarhet” som handlar om just detta. Hon talar även om självkänsla, kommunikation och neuroledarskap, det vill säga konsten att leda sig själv och andra på hjärnans villkor.

Jana har skrivit flera böcker inom dessa ämnen, bland andra “Sluta jämföra dig med andra – våga vara dig själv”, “Våga vara – visa barn vägen till bättre självkänsla” och ”Vad jag säger och vad du hör – om konsten att mötas”.

När vi investerar tid och pengar i en föreläsning eller utbildning är det viktigt att det verkligen leder till konkreta resultat. Med kunskap om företagande, ekonomi och mänskligt beteende kan Jana skickligt väcka känslor samtidigt som hon levererar intressanta fakta. När vi känner mer minns vi också bättre, och vi lämnar föreläsningen med massor av nya idéer och verktyg för att omvandla dem till praktisk handling.

 

Håll dig uppdaterad!

Signa upp dig via vårt webbformulär och följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om vad som händer.